- Újdonságok
- Akciók
- Nyári Top termékek
- Konyha felszerelés
- Fürdőszoba, lakásfelszerelés
- Háztartási gépek
- Fényforrások, Izzók
- Kávé és teafőzők
- Konyhai mérlegek
- Robotgépek
- Sütő, főző kiskészülékek
- Aprítógépek
- Botmixerek
- Darálógépek
- Turmixgépek
- Szeletelőgépek
- Gyümölcsfacsarók
- Vízforralók
- Takarítás, vasalás
- Szépségápolás, Egészség
- Hűtő, fűtőkészülékek
- Fóliahegesztők
- Egyéb kiskészülékek
- Kert, Barkács
- Csaptelepek
- Porzsákok, Páraelszívó filter
- Pótalkatrészek, Tartozékok
- Izzók, Elemek, Hosszabítók
- Karnis, Függönycsipeszek, görgők
Szuvidálók
A szuvidáló egy olyan technológia, amelyet a modern konyhákban egyre gyakrabban alkalmaznak a kiváló minőségű ételek elkészítéséhez. A szuvidálás lényege, hogy az ételt vákuumcsomagolva és alacsony hőmérsékleten folyamatosan vízben tartva készítik el.
Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy az étel egészen egyenletesen és pontosan megfőjön anélkül, hogy túl- vagy aláforrnának az összetevők. Így a szuvidálóval készített fogások mindig tökéletesen megfőttek maradnak, és megőrzik az összes ízüket, vitaminjukat és tápanyagukat.
A szuvidáló készülék általában egy hőmérséklet-szabályozóval ellátott vízfürdőt tartalmaz, amelyben lehetővé teszi az étel hosszú ideig tartó, alacsony hőmérsékletű főzését. A szuvidálók gyakran összekapcsolhatók egy okostelefon alkalmazással, így a felhasználók távolról is ellenőrizhetik és szabályozhatják az étel főzését.
A szuvidáló használata egyszerű és könnyen tanulható, ráadásul széles körű alkalmazhatósággal rendelkezik. Bár először inkább a szakácsok körében vált népszerűvé, manapság egyre több háziasszony és gasztronómiai rajongó is felfedezi ennek a lenyűgöző technológiának az előnyeit és élvezeteit.Így a szuvidálóval való főzés egyre inkább otthoni étkezések részévé válik, és a minőségi éttermi ételek elkészítését otthon is elérhetővé teszi.