Üzletünk elérhetősége

Cim: 1173 Budapest, Pesti út 179.
Telefon: 061-257-3217

DECEMBERI NYITVATARTÁS

Nyitva: Hétfő - Csütörtök 9-17H.

Péntek: 9-16H.

Szombat :9-13H.

Vasárnap: ZÁRVA

Dec. 21. (Szombat) 9-16H.

Dec. 22. (Vasárnap) 9-13H.

Dec. 24-28. ZÁRVA!

DEC. 30-31. 9-13H.

2020. JAN. 1-4. ZÁRVA!

NYITÁS 2020. JANUÁR 6.-ÁN

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szódagép Patron cserepont!

Az általunk forgalmazott Sodastream gépekhez!

Fogyasztó Barát üzlet

Csomagpont

Vegye át csomagját kényelmesen üzletünkben!

Öntöttvas edények


Az öntöttvas edények reneszánszukat élik. Nagy előnyük, hogy minden tűzhelyen használhatóak. Nagyon jól tartják a hőt, az öntöttvas edényben készült étel zamatosabb. A főzés alatt esetleg kioldódó vas az emberi szervezet számára nem veszélyes, sőt vérszegényeknek, vegetáriánusoknak kifejezetten jó. Ropogósabbak, vitamindúsabbak maradnak a zöldségek is. A jó állapotú edény színe fekete, az olajozást kívánóé pedig szürke. Minden használat után meg kell tisztítani és vékonyan kiolajozni. Ez meggátolja a rozsdásodást is. Az öntöttvas ötvözet tartalmaz szenet, szilíciumot, mangánt, foszfort és ként. Hátránya, hogy kicsi a szilárdsága, rideg anyag, és azonnal törik, továbbá súlya sem elhanyagolható. Könnyen tisztítható ecetes víz forralásával, és sóval való sikálással. Ezután tiszta vízzel öblítsük le, és töröljük meg. Az odaégett ételt enyhe súrolóporral dörzsöljük le. A felforrósodott öntöttvas edényre SOHA ne öntsünk hideg vizet, mert megreped. Csak száraz helyen tároljuk!

Sorrend:


Webáruház készítés